Etna

Víno Etna: Kultivovaná Chuť Syrakus!

Etna je nejen nejvyšší aktivní sopka v Evropě, ale také oblast výroby kvalitního vína. Etna víno se vyrábí na svazích sopky Etna v jejím okolí. Tato oblast se nachází na východním pobřeží Sicílie, která je proslulá svými úrodnými vinicemi. Etna víno má své specifické vlastnosti, které ho odlišují od ostatních...

Nejlepší Chutě Zacapy 23: Nezapomenutelná Chuť Rumu

Rum Zacapa 23 je jedním z nejznámějších rumů na světě a těší se obrovské oblibě u rumových nadšenců. Jeho vynikající chuť a aroma z něj dělají vynikající volbu pro každou příležitost. Zacapa 23 se vyrábí v Guatemale z nejlepších cukrových třtin a vyzrává v sudech z bílého dubu, které jsou umístěny až ve...

Zweigeltrebe

Víno Zweigeltrebe: Objevte Kvalitu Rakouské Odrůdy!

Odrůda Zweigeltrebe je jednou z nejrozšířenějších odrůd vinařských hroznů v České republice. Patří k tzv. modařským odrůdám a je oblíbená zejména pro své vynikající vlastnosti pro výrobu červených vín. Zweigeltrebe pochází z Rakouska, kde byla vyšlechtěna v roce 1922. Její vznik spojuje dvě odrůdy - St. Laurent...

Objevte Chutě Primitivo: Příchuť Itálie ve Vašem Sklenici

Úvod do Primitiva Primitivo je nádherné a často podceňované víno. Je to druh vína, který vypadá a chutná velmi podobně jako známější odrůda z Itálie, zvaná zinfandel. Ve skutečnosti jsou primitivo a zinfandel geneticky velmi blízké a pocházejí oba z těch samých původních hroznů z oblasti Chorvatska. Primitivo se...

Upečte si zdravé a chutné Zelné Placky!

Vítáme vás u našeho článku o oblíbeném tradičním českém jídle - zelných plackách. Tento recept se v naší zemi předává z generace na generaci a stále je velmi populární v domácích kuchyních i restauracích. Pokud jste ještě nikdy neslyšeli o zelných plackách, nebo se vám zdají složité na přípravu, nebojte se. S...

Chutná letní pochoutka: Ochutnejte lahodný meloun!

Meloun je jedním z nejoblíbenějších plodů v letním období. Tento osvěžující doplněk na jídelníčku je známý svým sladkým a šťavnatým masem, které dokáže okořenit každé jídlo. Skládá z vody a přesto obsahuje vitamíny, minerály a antioxidanty, které podporují zdraví a přispívají k dobré náladě. Existuje...

Corona - Oslavte S Pivem, Které Vás Nechává Vydechnout!

Co je corona pivo a jak vzniklo? Corona pivo se stalo populárním termínem v posledních měsících. Objevuje se často v médiích a na sociálních sítích, ale co to vlastně znamená? Corona pivo je ve skutečnosti značka mexického piva, které se vyrábí již od roku 1925. Pivovar Grupo Modelo z Mexika je zodpovědný za výrobu tohoto...

Vyzkoušejte nejrychlejší a nejlepší Bublaninu

Vítejte u našeho článku o nejrychlejší a nejlepší bublanině! Pokud jste fanouškem sladkých dobrot a hledáte rychlý a jednoduchý recept na tradiční českou pochoutku, jste na správném místě. Bublanina je klasickým dezertem české kuchyně a slouží jako dokonalá tečka za každým jídlem. S křehkým těstem a sladkým...

Jak na dokonalé kavárenské fotky, aby to nezabralo hodiny času

Potřebujete krásné fotky z vaší kavárny, ale máte strach, že to sami nezvládnete? V našem článku vám poradíme jak vytvořit dokonalé kavárenské fotky za krátkou chvilku. O které fotce lze říci, že je dobrá? V našem chápání je dobrá fotka také taková, která má odpovídající dopad, zvyšuje počet zhlédnutí...

15 nápadů na příspěvky na sociální sítě kaváren

Sociální média jsou skvělý způsob, jak se spojit se zákazníky a vybudovat si příznivce pro vaši kavárnu. Vytvořením silné prezentace na sociálních sítích se můžete spojit se zákazníky i potenciálními zákazníky, propagovat svou značku a vytvářet rozruch pro vaši firmu.  Zde je několik nápadů na příspěvky...

10 tipů jak využít Instagram pro marketing kavárny

Instagram je stále populárnější platforma, kterou můžete využít pro propagaci své kavárny. Přinášíme vám 10 tipů jak využít Instagram pro marketing kavárny. 1. Nepodceňujte vyplnění svého profilu Začínáme od základů, které je však vzhledem k jejich samozřejmosti snadné zanedbat nebo vynechat. Při vyplňování...

Jak vydělat víc peněz v kavárně

S rostoucími náklady na nájem, mzdy a energie v kombinaci s virem, který nadále vrhá stín na naše odvětví, je pro majitele kaváren těžké zůstat ziskoví. Jak vydělat víc peněz v kavárně? Poznejte své náklady Je opravdu důležité, aby majitelé kaváren hned od začátku věděli, kde jsou jejich náklady. Uvědomte si své...