Džuveč

Džuveč – neodolatelná chuť Balkánu přímo na vašem talíři!

Úvod do džuveče Džuveč je oblíbené balkánské jídlo, které se skládá z rýže a různých druhů zeleniny. Tento pikantní pokrm, který má kořeny v Turecku, se připravuje podle různých receptů a může být servírován jako samostatné jídlo nebo jako příloha k masu či rybám. V tomto úvodu se dozvíte více o historii a...

Rýžové Nudle

Rýžové nudle: exotická chuťová jízda do Asie

Co jsou rýžové nudle Rýžové nudle jsou oblíbeným druhem nudlí, které se vyznačují svou delikátní chutí a jemnou konzistencí. Tyto nudle jsou vyrobeny ze speciálně upravených rýžových mouk, které jsou smíchány s vodou a následně vařeny nebo pářeny. Rýžové nudle se často používají v asijské kuchyni jako...

Jogurtová Bábovka

Jogurtová bábovka: Skvělý recept na dokonalý dezert!

Vítejte u receptu na lahodnou jogurtovou bábovku! Tento pokrm je snadno připravitelný a ideální pro sladkou svačinku nebo dezert po obědě. Následující kroky Vás provedou celým procesem a vyzkoušet si ho může úplně každý! Seznam ingrediencí Seznam ingrediencí pro jogurtovou bábovku: - 1 a 1/2 šálku hladké mouky - 2...